No, ei se ensilumi vielä sulanut, mutta tänään sitä alkoi sitten tulla kunnolla. Netta juoksenteli ulkona ihmeissään, sillä eihän se ole tätä ennen päässyt lunta näkemäänkään.

Eilenhän alkoi Anttilassa keskusvaraston tyhjennys, joten huomenna suuntana Anttila. Yrityksenä löytää suihkepullo (Netan turkinhoitoa varten) ja ehkä jotain muuta, riippuu nyt löydänkö sieltä mitään.

Tänään saa nauttia siitä, että ehtii olla kunnolla koneella eikä ole kiire minnekään. Ensi viikolla loma, jota täällä onkin varmaan hehkutettu ja 23. päivä eli ensi viikon lauantaina suuntana Varkaus, minne mennään katsomaan Irinaa. Jippii! Sitten on hänetkin nähty livenä. Irinan keikat on kuuleman mukaan tosi hyviä, eli hyvillä mielin odotellaan sitä. Sehän on jo yhdeksäs keikka, jolla tänä vuonna käyn. Ihme, en olisi alkuvuodesta uskonut, että niin monella kävisin. No, helmikuussahan oli kolme keikkaa: Anna Abreu Varkaudessa, Haloo Helsinki! Kuopiossa ja Anna Abreu & Antti Tuisku Kuopiossa, toukokuussa Haloo Helsinki! Kajaanissa, heinäkuussa Haloo Helsinki! Tuusniemellä, elokuussa Anna Abreu Joensuussa, syyskuussa Juha Tapio Joensuussa ja Anna Puu Järvenpäässä. En voi itsekään muuta kuin ihmetellä koko asiaa.