Jep. Ja se loma on ihan käsillä, huomenna tokarit kouraan ja sitten kesän viettoon. Kesällä tulee sheltti, on ripari ja sitten on varmaan satunnaista muuta puuhailua, mm. kaupungilla kiertelyä ja tiedossa on jo yksi keikkakin kesälle: Haloo Helsinki! Tuusniemessä heinäkuussa. Ja mitä kaikkea kesä voi vielä tuodakaan tullessaan...

En voi mitään sille, ettei minun mielestäni tunnu kesältä, ennen kuin loma on alkanut - eli kun todistukset on saatu. Sitten ollaan pitkälle elokuuhun asti lomalla. Todistus toki vähän jännittää, sillä on muutama aine, joiden numeroa ei voi arvata - mutta toivotaan parasta (ja jospa ei pelättäisi pahinta... vai pelättäisiinkö?). Lisäksi nyt tuntuu, että olisi pakottava tarve päästä H&M:lle sovittamaan yhtä paitaa - ja mahdollisesti ostamaan se. Olin kyllä H&M:llä tänään ja näin sen paidan, mutta en sovittanut.

Eilen illalla oli ukkosta. Jyrisi ja salamoi ja välillä ikkunan vähän helisivät... Ja satoi kovasti. Mutta miten ihanan vihreältä piha näytti sateen jälkeen. Paljon, paljon vihreämmältä kuin vaikkapa nyt, kun ikkunasta katsoo ulos. Jotenkin se vain oli niin kauniin näköistä. Kunpa sellaista vihreyttä näkyisi ulkona useammin - ja ilman sadetta. Eilen nähtiin muuten jopa sateenkaari. Sen lähellä meni toinen, mutta himmeämpi.

Tänään on ollut vähän viileää, koska on ollut tuulista... Aamulla aurinko paistoi suoraan lämpömittaria päin ja mittari valehteli oikein kunnolla, sillä kun meni ulos, huomasi, ettei siellä oikeasti ollutkaan niin lämmintä. Kaupungilla kävellessäkin tuuli vähän haittasi, hiukset menivät nimittäin sekaisin. Lisäksi tämä otsatukka alkaa tosiaan olla ylipitkä, onneksi pääsen kampaajalle tässä kuussa.

Toivottavasti kesästä tulee oikein lämmin ja mukava (: