Tänään tulee tasan viisi vuotta siitä, kun meidän Susku piti lopettaa. Siispä vuorossa Rest In Peace-soittolista.

Siivet - Tiktak (Suskun biisi)

Ensimmäinen Suskun kuolemaan sopinut biisi, joten tämä kuuluu ehdottomasti tälle listalle. "Ne jotka ovat täältä poissa, taivaassa tai pilven päällä, katselee sun yksinäistä matkaa. Ne muistelevat omaa aikaa, kadehtivat sulta paikkaa tältä puolen raja missä tuntis edes tuskan sisällään", "Niiden siivet eivät lentää saa. Niiden silmät itkeä ei voi milloinkaan. Iäisyyden ne vaihtais milloin vaan sun paikkaas päällä maan" ja "Sun polulla on jäätä, tuhkaa, untuvaa ja lasimurskaa. Pikku palasia, jotka tuntuu elämältä aina sittenkin"

Jokainen yö - Laura Närhi (Pirin biisi)

Tämä vain tuntuu Pirin biisiltä. "Joki on jäässä, ikkunoista vetää, mä olen kylmää kristallia ja routa sut syvemmälle päähän painaa vaan", "Sä et tuu sieltä takas milloinkaan, huudan kuinka kauas ja kuinka kovaa vaan. Sä et kuule rukoustanu kuitenkaan, pyydän kuinka kauniisti ja kauan vaan" ja "Ikävä laskee pellon päälle suruhunnun"

Ei enää - Indica

Sitä se vain jotenkin on. "Ei enää ääntä, ei vankilaa. Tyhjästä peiton pehmeimmän saat"

Hämärää - Indica

Taas Indicaa tällä soittolistalla, mutta ei voi mitään. Tämäkin vain tuntuu siltä. "Mikään takaisin ei vie", "Vaan mennyt on eilinen, sitä kaipaa vasta kun kadottaa"  ja "En uskonut kai sittenkään kuinka helposti aika voi viedä mukanaan, sinutkin sai lähtemään"

Ihmisen lento - Indica

Kolmas eikä viimeinen Indican biisi tällä listalla. En ole tosin ketään läheistä ihmistä menettänyt. "Mä katson liekkiin kynttilän ja käsiäni lämmitän. Kun sitä tuijottamaan jään, sun kasvot edessäni nään. 'Sä et mua enää surra saa, sun täytyy elää uskaltaa ja kääntää sivu seuraavaan, oppia luopumaan'", "Kun liian nopeaa on ihmisen lento, kuin sudenkorento, niin hauras ja hento. Ja liian nopeasti aika voi viedä" ja "'Jos tänään suru saartaa sua, oot joskus rakastanut mua'"

Ikävänkantaja - Indica

Viimeinen Indican biisi tällä listalla, lupaan. "Taivaalla loistat kun musta on maa, voi kuinka sinua kaipaankaan"

Everywhere I Go - Anna Abreu

Jotain enkuksikin, eikö vain? "Everywhere I go, you're deep inside my soul", "Traces of your light are disappearing from my life. I wish that I could hold you now but I can only cry" ja "Everywhere I go, everywhere I go. All along this lonely, lonely road. You're everywhere I go"

Lautturi - PMMP

Pitihän tämäkin saada tälle soittolistalle. "Huutaisinko, jos sä täällä sittenkin oot" ja "Minä haluan tietää, miksi kauan sitten sä et palannutkaan"

Romeo ja Julia - Pikku G

Tämä on ainakin usein omiaan saamaan kyynelkanavat auki. "Sun odotan vielä palaavan, vielä kerran mua halaavan ja jossain taivaan takana sydäntemme taas tapaavaan"

Missä muruseni on - Jenni Vartiainen

Tämähän lista vähän paisui, mutta tämäkin oli pakko saada tänne. "Tuuli, tuule sinne missä muruseni on" ja "Kerro rakkauteni, kerro kuinka ikävöin. Kerro häntä oottaa vaan"