On taas kerran se aika, kun tajuaa, miten nopeasti aika oikeastaan kuluu. Hups vain ja kohta on tämäkin vuosi paketissa kuin huomaamatta. Lukio alkoi vasta ja nyt on ensimmäinen syyslukukausi takana. Vastahan vuosi sitten sain kouraani viimeisen välitodistukseni ja tänään sain istuskella koulun joulujuhlassa ajatellen ajan kulkua.

Ai niin, viime viikonloppuna kävin Helsingissä ja Porvoossa (tämän postauksen kuvat ovat Helsingistä). Ostokset liittyivät koiriin ja ostin huiman yhden vaatteen - paidan Gina Tricotista. Mutta kun ei oikein löytynyt mitään kivaa, joten miksi ostaa turhaan vaatteita, jotka jäävät kaapin perälle lojumaan?

Joulua kohti mennessä aika on kulunut kuin siivillä. Armottoman nopeasti. Yleisen lätinän vuoden tapahtumista kirjoitan ensi viikolla. Tammikuun pakkasilla tuntui, ettei kesä tulisi ikinä. Kesä tuli, kesä meni, syksy tuli, syksy meni. Talvi on yrittänyt tulla. Jo kahdesti kunnon lumet ovat sulaneet. Tällä hetkellä maa on onnellisesti osittain lumen peitossa ja on pientä pakkasta, tämä sää on parempi kuin jatkuva vesisade. Voi kun lumi pysyisi, niin saataisiin valkoinen joulu eikä sateista joulua.

Tänään olisi tarkoitus leipoa pipareita ja huomenna on ohjelmassa ah-niin-ihana joulusiivous, joka on pitänyt aloittaa ties kuinka monta kertaa. Aina on vain yhtä vaikeaa aloittaa siivoamaan, mutta kun pääsee vauhtiin, pienikin epäjärjestys ärsyttää.