Viikko onkin puolivälissä. Kouluinnostus alkaa olla välillä jo pyöreä nolla, mutta kyllä se siitä. Loppuviikosta kun onkin kaikkea kivaa. Huomenna on penkkarit. Saadaan kantaa (joudutaan kantamaan?) abit rekkoihin ja saadaan karkkia... Namnam. Ja perjantaina seurataan vanhojentansseja. Ajatella, että jo vuoden päästä ovat edessä omat vanhojentanssit.

Miten tämä aika on mennyt näin nopeasti? Vastahan lukio alkoi. Kuinka aika voi kulua näin armottoman nopeasti. Yläastekin kului hetkessä. Kahden vuoden päästä me ollaan abeja... Hui! Tästäkin olen varmaan maininnut, mutta kun... Vastahan olin ysillä ja piti tehdä yhteishaku. Piti lukea valtakunnalisiin kokeisiin.

Nyt on vain kursseja. Saa itse suunnitella lukujärjestyksensä ja mennä suhteellisen vapaasti, mutta se tuo tiettyä vastuuta... Tietysti jotkut kurssit tulee mentyä läpi "Kunhan pääsen läpi!"-asenteella, mutta eräissä aineissa (saksa, ruotsi) tavoitteet ovat hieman korkeammalla.

Ainakin pitää jossain välissä mennä juttelemaan. Suunnilleen on jo tullut lyötyä lukkoon, mitä aion kirjoittaa. Enkku varmaan kolmosen syksyllä, joten joten... Elämä on.