Niinhän sitä lauletaan PMMP:n laulussa Joutsenet ja se vain on niin totta. Pienenäkin oli erilaisia unelma-ammatteja/haaveammatteja. Mutta rehellisesti sanottuna en usko, että minusta tulee kampaajaa. Vielä joku aika sitten ajattelin, että alan kasvattaa koiria sitten joskus, mutta nyt en enää ajattele niin.

Joskus asiat menevät eri tavalla kuin olisi toivonut. Haaveilin ranskan opiskelusta, mutta ranskan ryhmää ei toteutunet - ja varavalintana ollut saksa osoittuikin sittenkin hyväksi vaihtoehdoksi. Pitkään ruotsin kieli ja Ruotsikin kiinnostivat jossain määrin enemmän, mutta nyt saksa on alkanut viedä voittoa...

Pienenä olisin pitkään halunnut kultaistanoutajaa, mutta koskaan sellaista ei tähän taloon tullut - eikä kai tule ikinä tulemaankaan. Aiheesta poiketen, alla kuva Mirusta.

Mitä kaikkea sitä ehtiikään unelmoida ja sitten kaikki vain vaihtuu. Ehdin jonkun aikaa haaveilla espanjan kielen opiskelemisesta, mutta nyt ranska kiinnostaisi ehkä enemmän... Pitää vain muistaa unelmoida ja muistaa, ettei mitään tule pitää itsestäänselvyytenä - ja että asiat voivat vielä muuttua.