Tiedä sitten miksi, mutta tämä nyt on jonkunlainen kaupunkipostaus.

KUOPIO
Täällä ei tule kauhean usein käytyä, ehkä kerran vuodessa, Bussilla pääsee kätevästi eikä keskustaan ole pitkä matka. Minua kiinnostavista kaupoista Gina Tricot taitaa olla ainoa, jota ei Joensuusta löydy. Ihan mukava kaupunki kuitenkin, varsinkin päiväreissuille.

KAJAANI
Bussilla pääsee näppärästi ja sukulaisilla voi majoittua. Kaupungilla tulee nykyään tsekattua lähinnä eläinkaupat - ja leipätuliaisia pitää aina käydä Pekka Heikkiseltä.


 
HELSINKI
Täällä tulee käytyä pari kertaa vuodessa. Ihan mukavaa (ja helppoa) tuolla keskustassa on kierrellä. Junalla pääseekin Joensuusta suoraan Helsinkiin. Junassa tosin saattaa olla välillä vähän tylsää.

TAMPERE
Eipä ole aikoihin Tampereellakaan käyty, ehkä 2009 viimeksi? Junalla pääsee, mutta pitää välissä vaihtaa junaa - ja matkalla on tunneleita ja korvat menevät lukkoon. Tampere on ihan mukava kaupunki, voisikin käydä taas joskus.


 
PORVOO
Tulee täälläkin ehkä kerran vuodessa käytyä. 2010 jopa ihan kunnolla viimeksi. Vanha kaupunki on tosi hieno. Eikä Porvooseen mennessä sovi unohtaa Brunbergin makeistehtaan tehtaanmyymälää.

JOENSUU
Liiankin(ko) tuttu paikka. Kaupat alkavat vähän kyllästyttää, kun liiankin usein tulee kierreltyä katselemassa (ja mitään löytämättä). Ihan mukava peruskaupunki silti.