Idea omien meikkien esittelystä lähti varmaan siitä, kun luin täältä meikkupussin sisällön esittelyn ja nyt sain kuvattua omia meikkejäni, tosin joitan kauheimpia huulikiiltoja en kuvannut... Jotkut meikit ovat ehkä 'vanhoja' mutta käytän niitä joskus meikatessani, koska ne eivät ole pilaantuneet - tai ainakaan en ole huomannut sellaista.

Huulikiiltoja... Järjestyksessä ylhäältä alas: The Body Shop, Oriflame, The Body Shop, Anytime, Visions V* (eli Oriflamelta).

Luomivärit. Ylhäällä vasempi on The Body Shopin (sen saamisesta on jo aikaa) ja oikealla puolella oleva on Oriflamelta. Se tilattiin syksyllä ja siihen sai valita kolme luomivärinappia sellaisista luomivärinapeista. Alhaalla vasemmalla oleva on myös Oriflamelta ja oikealla oleva onkin Lumene Natural Coden, niin kuin siinä lukeekin.

Luomivärisiveltimet. Ylempi The Body Shopin, ostettu joskus ajat sitten : D Ja alemman ostin tällä viikolla Citymarketista.

Lumene Natural Coden ohut rajaustussi. Tuon kanssa pitää yhä edelleen harjoitella...

Lumene Natural Coden rajauskynä. Tuolla on tullut harjoiteltua ja se onkin vähän lyhentynyt...

Ripsarit. Ylempi Oriflamen vedenkestävä ja alempi Lumenen tavallinen, eli ei-vedenkestävä. Tuo Oriflamen ripsari varmaan loppuu piakkoin.