Eli nyt parempaa postausideaa miettiessäni postaus lempimusiikistani, vaikka siitä onkin jo jonkun verran juttua, mutta nyt asiaan... (:

Haloo Helsinki!
Syksyllä vain jotenkin aloin tykkäämään Jos elämä ois helppoo-kappaleesta, sitten hankittiinkin näiden toka levy ja ekan levyn sain joululahjaksi. Tykkään niin paljon tästä.

Maija Vilkkumaa
Maijaa on tullut kuunneltua enemmän tai vähemmän jo ala-asteajoista asti. Aivan mielettömän upea laulaja ja laulujen tekijä.

Indica
Aluksi tämäkään ei edes kiinnostanut, mutta jotenkin aloin kuunnella tätäkin, kun viidennellä luokalla musiikin tunnilla laulettiin Ikuinen virta-kappaletta.

Jenni Vartiainen
Ei muistikuvaa siitä, milloin aloin tykätä... Mutta Gimmelin aikoihin en ainakaan tykännyt, mutta ekasta levystä tykkäsin ja toka levy on upea.

PMMP
No joo, tästäkin on vaikea sanoa, milloin aloin tykätä, ja levyistä löytyy kaksi, mutta tämä on niin hyvää musiikkia.

Anna Puu
Idolsin aikoihin jo aloin tykkäilemään ja ekasta levystäkin tykkäsin. Tokakin levy on hyvä, mutta eka on ehkä parempi.

Sitten on ollut niitä satunnaisia suosikkeja, joita ei ole tullut aikoihin kuunneltua kunnolla, mm. Tiktak. Ja noista enemmän kuunnelluista voin sanoa, että Haloo Helsinki! on eniten kuunneltu (: Ja olihan joskus Anna Abreukin, mutta eihän sitä ole tullut oikeastaan kuunneltua, paitsi muutamaa kappaletta.