Muhhah, kun oli tylsää, kuvasin kenkäni ja nyt saatte nähdä ne kammotukset : D No, kaikki eivät ehkä ole maailman puhtaimmat... : D

Yhdet lempikengistäni: mustat Threesixtyn tennarit. Ostin Mekka-nimisestä kenkäkaupasta ja ovat olleet tosi hyvät. Ostin nää keväällä.

Sitten nämä kengät... Citymarketista hankitut, oikeastaan alun perin äidin, joka itse asiassa käyttää näitä harvoin, enemmän käytän nykyisin itse. Mutta vain lenkeillä. Yli vuoden ovat täällä olleet : D

Joku euron ostos Anttilan kenkien tarjouslaatikosta keväällä. Kauniit, eikö totta :''D Vähän takaa irti noi, mutta ei voi mitään, en oo muutenkaa käyttäny kuin kerran...

Toiset lempikengät, valkoiset Converset, ostettiin Viking Line Mariella-laivalla Tax freestä, kun liittyi johonkin Viking Line Clubiin ja noilla kengillä oli joku alennus :) Uusimmat kengät.

Huono kuva, tiedän

Ja jotta ei katsottaisi vain hienoja kenkiä, tässä punaiset Nokian kumisaappaat, varmaan pari vuotta sitten ostettu Citymarketista, ja käytössä rähjääntyneet.

Kevätjuhlakengät, joita olen kättänyt vain kevätjuhlassa tänä vuonna. Ostin ne tuossa keväällä Citymarketista.

Oranssit feikki-crocsit. Ostin torilta viime vuonna.

Huono kuva... Mokkanahkaiset siis ovat, ja en tiedä mistä hankittu joskus vuosia sitten, ovat nimittäin äidin vanhat... Käytin viime talvena kunnes liukastuin, kun korko on aika inhottava.

Namnam, viime talven lempparikengät, ostin Kontista viidellä eurolla. Kerran kävivät suutarilla, vetoketju nimittäin piti vaihtaa. Ovat vähän kuluneet, mutta putsasin ennen kuvan ottamista.

Mulla oli sellaset kivat mustat talvikengät, mutta hajosivat viime talvena. Seuraavaksi pitäisi hankkia lenkkarit ja talveksi uudet talvikengät.