Tänään on satanut kamalasti ja välillä on ollut aivan kamalia sadekuuroja. Aurinko on pari kertaa pilkistänyt pilvestä. Ulkona on aika märkää ja koirien lenkittäminen sateessahan ei ole tunnetusti herkkua. Ei, en menisi metsään kävelemään sateessa jos en omistaisi koiraa.

Tylsyydessäni olen lukenut. Päätin pelata pitkästä aikaa Wiillä, mutta Wiin kaukosäädin ei toiminut. Patterit/akut olivat lopussa enkä päässyt pelaamaan ennen kuin saatiin uudet tilalle. Wiin säätimen se kuorijuttu on muuten todella rasittava, kun sitä pitää ottaa pois että saa vaihdettua akut. Murr.

Akkuja odotellessa katsoin 101 Dalmatialaista 2-elokuvaa DVD:ltä ja lopetin sen katsomisen, kun isä saapui kaupasta akkujen kanssa. Pelasin Wiillä keilausta ja miekkailua kunnes kyllästyin. Sitten onkin tullut oltua koneella. Lisäksi poistin vanhat kynsilakat sormen- ja varpaankynsistä ja lakkasin kynnet.

Siispä varpaankynnet lakattuani pistin teipinpalat vasemman käden kynsiin. Sitten lakkasin mustalla pari kerrosta ja poistin teipit. Oli sitä lakkaa joissain kohdissa levinnyt teipin alle, kun teippi oli huonosti. Toista teippiä en laittanut, vaan lakkasin mustan viereen vaaleanpunaisella. Ei välitetä pikkutuhruista, ensimmäistä kertaa kokeilin tällaista lakkaamista.

Seuraavaksi teipit ilmestyivät oikean käden kynsiin - eri suunnassa tosin. Lakkasin taas ensin mustalla. Välissä piti mennä syömään ja ennen lenkkiä lakkasin vielä vaaleanpunaisen osuuden.

Lakkoina käytin Isadoran Wonder Nailin sävyä 192 (Power Pink) ja La Femme Beauty:n mustaa lakkaa.