En ole varma, onko huomenna intoa postata, joten postataanpa tänään. Vuosi 2010 alkaa olla paketissa, pianhan alkaa jo vuosi 2011. Vuonna 2009 tuntui oudolta ajatella, että seuraava vuosi on 2010, mutta jotenkin siihenkin on tottunut. Ehkä ajatuksena on hassua se, parin vuoden päästä ei tule enää niitä "hauskoja päivämääriä", kuten esimerkiksi 09/09/09, 10/10/10, 11/11/11 ja niin poispäin.

Tänä vuonna on taas tehty vähän sitä sun tätä. Maaliskuussa tuli itsellä 15 vuotta täyteen ja kesäkuussa oli ripari + konfirmaatio ja syksyllä ajauduin isoskoulutukseen.

Helmikuussa meidän Piri-koira jäi auton alle. Toukokuussa taloon astui pina-collie (pitkäkarvainen lyhytkarvainen collie) Miru. Kesäkuussa tuotiin taloon Netta, sheltti, jollaisesta olin 13-vuotiaasta asti haaveillut. Netta onkin ollut oikea unelmakoira. Näin viisivuotias Vilkku-koira sai kaksi uutta seuralaista.

Tähän vuoteen on myös kuulunut yhteensä yhdeksän keikkaa, joilla olen ollut. Anna Abreu tuli nähtyä kolme kertaa (Varkaudessa 13.2., Kuopiossa 21.2. ja Joensuussa 6.8.) ja myös Haloo Helsinki! kolme kertaa (20.2., 15.5. ja 10.7.). Lisäksi tänä vuonna olen nähnyt livenä Juha Tapion (11.9.), Anna Puun (24.9.) ja Irinan (23.10.).

Tänä vuonna hiukseni ovat muutamaan kertaan muuttuneet. Tammikuussa kävin kampaajalla leikkauttamassa ne, minkä lisäksi värjättiin kotona, mutta se väri ei erottunut. Kesäkuussa paria päivää ennen konfirmaatiota kampaajalla leikattiin hiukset ja lisäksi värjättiin (oli se väri haalistunut aika paljon, koska se tammikuinen värjäys ei oikein näkynyt ja sitä ennen oltiin värjätty 2009 syksyllä). Syksyllä ennen koulukuvausta tuli leikkautettua hiukset lyhyemmiksi ja joulukuussa vähän eri tavalla, minkä lisäksi aion nyt kasvattaa hiukset yhtä pitkiksi kuin ne kesällä olivat.

Ensi vuodelle en taida tehdä uudenvuodenlupauksia. Eiköhän koulussakin tule pärjättyä ilman, että lupaan panostaa siihen täysillä. Joten, näkymisiin ja hyvää uutta vuotta kaikille!