Tiedä sitä mistä johtui tämä innostus kuvata juhlavampia vaatteita. Pahoittelut siitä, että värit ovat taas mitä ovat. Muistanpa taas, miten inhottavaa on kuvata varsinkin mustia vaatteita.

Ylärivissä vasemmalla mekko, jonka ostin vuonna 2009 Tukholman Gina Tricotista. Oli käytössä kasiluokan joulujuhlassa. Oikealla toppi/tunika Seppälästä, se oli silloin alennuksessa. Leikitään, että se näyttää täysin mustalta... Alhaalla vasemmalla ysiluokan kevätjuhlamekko, sekin Seppälästä. Alhaalla oikealla rippijuhlamekko vuodelta 2010 ja sekin Seppälästä. Se ei oikeasti ole sininen, vaan vihreä.. Kaikkikohan tässä aina alkaa olla Seppälästä? Alla kuva tuon kevätjuhlamekon vyötäröjutusta, kun pikkukuvasta se ei näy. Unohdin myös ottaa kuvan mekon takana olevasta rusetista.


 
Vasemmalla ylhäällä kasiluokan (kevät 2010) kevätjuhlamekko. Ei taida olla enää yllätys, että Seppälästähän se. Oli myös käytössä kaverin rippijuhlassa. Oikealla ylhäällä valkoinen bolero (H&M), jota käytin kasiluokan joulujuhlassa. Alhaalla vasemmalla pinkki paita. Ostin sen syksyllä kirpparilta, mutta alun perin se on H&M:ltä. Sen vieressä oikealla musta bolero, ollut käytössä siellä kaverin rippijuhlassa.


 
Ylhäällä vasemmalla hame, jonka ostin viime syksynä kirpparilta. Oikealla sen vieressä mustat legginsit Gina Tricotista. Vuotta en muista, ehkä 2010? Vai 2009? Samapa tuo. Alhaalla vasemmalla valkoiset legginsit, Gina Tricotista nekin, viime kesältä tosin. Oikealla valkoisten legginsien vieressä mustat legginsit Seppälästä. Viime joulukuussa ostin, olivat alennuksessa.


 
Kenkäosasto. Vasemmalla ylhäällä gladiaattorisandaalit Seppälästä. Olivat rippijuhlakenkinä silloin 2010. Oikealla niiden vieressä kiilakorkkarit Citymarketista. Ne olivat käytössä ainakin seiskajuhlan kevätjuhlassa, eli vuonna 2009.. Hui! Alhaalla vasemmalla gladiaattorisandaalit Citymarketista. Olisivatkohan vuodelta 2010, kun olivat silloin kasiluokan kevätjuhlassa jalassa. Noissa on ihan pieni kiilakorkokin! Ja oikealla niiden vieressä korkkarit Anttilasta viime vuodelta. Olivat kevätjuhlassa siis. Korkeimmat korkkarit, jotka omistan.


 
Vasemmalla ylhäällä hiuspannat. Musta H&M:ltä ja punainen Seppälästä, molemmat vuodelta 2010. Mustasta huomaa, että alareunoissa näkyy valkoista. Netta nimittäin pentuna pureskeli tuota pantaa ja en ole saanut aikaiseksi ommella päätyjä. Oikealla ylhäällä valkoinen hiuskukkaponnari, Glitteristä. Vuodesta en sano nyt mitään. Alhaalla vasemmalla hiuskukka Prismasta, oli kasiluokan joulujuhlassa. Alhaalla oikealla musta pikkulaukku Lindexiltä, viime vuonna ostettu.