28.4.

Aamupalan jälkeen pakattiin ja maksettiin hotellihuone. Mentiin taksilla satamaan. Siellä oli kaikki lähtöselvitykset yms. Löysin aika kivan laukun jostain matkamuistomyymälästä. Kun päästiin laivalle (laiva tai lautta, samapa tuo), nähtiin työssään oleva huumekoira. Varmaan haistoi laukussa olevan herkut, joita olin Netalle ostanut.

Aluksi käytiin kannella kuvaamassa, mutta oli hiukan tuulista. Tuli siitä huolimatta muutama kuva räpsäistyä. Käytiin myös jossain kaupassa, josta sai karkkia yms. Ostettiinpa taas karkkia. Sitten tuli oleiltua läppärillä netissä jne, koska oli loppujen lopuksi aika tylsää.

Kun päästiin laivasta, mentiin taksilla rautatieasemalla ja jätettiin matkatavarat säilytykseen. Ostettiin valmiiksi junaliput ja mentiin Kamppiin Memphisiin syömään. Söin jonkun vuohenjuustoleivän ja jälkiruuaksi otin jonkun pirtelön. Ruuan jälkeen lähdin vähäksi aikaa kiertelemään Forumille, kun äiti tapasi jonkun kaverinsa. En kuitenkaan löytänyt mitään kiinnostavaa.

Lopulta piti lähteä Kampin K-Marketin kautta rautatieasemalle. Juna tuli ja mentiin junaan. Alkoi olla jo hivenen väsynyt olo. Käytiin myös ravintolavaunussa jossain välissä, ruokaostoksena joku munkki ja hedelmäsalaatti. Juna oli joskus klo 23 maissa Joensuussa. Sielläpä isä olikin vastassa ja päästiin vihdoin kotiin.