Saatte varmaan kyllästymiseen asti kuulla täällä vuodatusta peruskoulun loppumisesta. Ensi viikon ajan ainakin, sitten voidaan kääntää ajatukset muualle. Ensi viikon lauantai voi muuten olla aikamoinen tykityspäivä!

Mutta ensi viikkohan on meidän luokan viimeinen viikko luokkana. Eikä tässä edes oikeasti ole niin suurta syytä hätäillä. Kukaan ei ole ehkä niin läheinen omalta luokalta, mutta luokkana tulee ikävä kaikkia. Vaikka moniin varmasti törmää vielä tulevaisuudessakin, eihän tässä olla sentään ympäri Suomea hajaantumassa.

Eikä ensi viikolla ole edes yhtään täysin normaalia päivää, joka päivä on jotain säätämistä. Aikaa on jäljellä todella vähän ennen lauantaita. Maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai. Torstai on lomaa ja lauantaina on kevätjuhla. Kevätjuhlaan voisi kai laittaa luokkasormuksen. Ei siinä mitään vikaa ole, hieno sormus se on, itse en vain kauheammin pidä sormuksia sormissani.

Selailen tässä samalla blogin vanhempia postauksia hieman järkyttyneenä. Kirjoitustyyli taisi olla mitä oli ja otsikot "Moi", "Hei" ja "Moi taas kerran" eivät olleet mitenkään järkevimpiä... Ehkä tässä on koko ajan menty järkevämpään suuntaan? Tai sitten ei...

Tänään on tullut jonkun verran ahkeroituakin. Muun muassa leikkasin koirien kynnet. Harjasin Netan korvantaustat ja selvittelin niitä takkuja minkä lisäksi harjasin Mirun ja Vilkun kunnolla - tulos: mustat housut täynnä koirankarvoja ja koirankarvatupot leviävät pihalle tuulessa.